Rólunk: minden ami ingatlan!

Az építőipar széles skáláján mozgunk annak érdekében, hogy ügyfeleinket minél jobban tehermentesíthessük. Nem csak építünk, hanem foglalkozunk forrásteremtő pénzügyi tanácsadással, projektbiztosítással,  építkezést lezáró takarítási munkákkal is, valamint karbantartással és felújítással is.

Fókuszban az építőipar: pénzügy, kivitelezés, takarítás

Vállalkozásunk évek óta sikeresen tevékenykedik az igen versenyképes magyar piacon. Ezt annak köszönhetjük, hogy eredményesen ötvöztünk egyazon cégen belül, ügyfeleink számára olyan kulcsfontosságú szolgáltatásokat mint a pénzügyi tanácsadás ⎼ azaz forrásteremtés és biztosítás ⎼, építőipari kivitelezés, valamint a projekteket lezáró és ingatlankarbantartó takarítás. Generálkivitelezéstől az összetett felújítási munkálatokig végzünk megbízásokat. Ügyfeleinket elkísérjük az ötlettől a kulcsrakész átadásig. 

Miért érdemes minket választani?

Exkluzív szolgáltatások tömkelegét kínáljuk. Gyakorlatilag majdnem minden ingatlan és építőiparral kapcsolatos szolgáltatás elérhető nálunk.Mindez nemzetközi színvonalú ügyfélszolgálattal párosítva. 

Elkötelezett ügyfélszolgálat

Cégünk kiváló ügyfélszolgálatáról ismert. Ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a piac meghatározó szereplői legyünk hiszen ügyfeleink igénylik a folyamatosan és részletekbe menő kapcsolattartást.

Minőségi garancia

Mindig kötelezettséget vállalunk a munkánk minőségével kapcsolatban, kifejezve a munka magas színvonalát és tartósságát.  A minőségi garanciánk jellemzően írásban rögzített szerződésben kerül pontos meghatározásra.

Tapasztalat

Közel 15 éve vagyunk a piacon, de vezető szakembereink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, így az elvállalt kivitelezési munkák jó kezekbe kerülnek.  A szakképzett munkaerő fenntartása és frissítése számunkra kiemelt fontosságú, így sok versenytárssal ellentétben a szakemberhiány ránk nem jellemző.

Ahogyan mi dolgozunk

Felújítási és építési munkálatok A-tól Z-ig. Célunk a precíz és igényes munkavégzés, sikerünk titka az odafigyelésben és a kreativitásban rejlik.

Építőipari kisokos hírlevél

Kérd rendszeres tippjeinket emailen építőiparral, pénzüggyel és takarítással kapcsolatban!

Kövess minket!

Ingatlan UniverSum logó

@ 2024 Ingatlan UniverSum Kft. Minden jog fenntartva